Vaikino draugus pasiekė ne tik ši skaudi žinia, bet ir tai, kad girtas „Mercedes“ automobilį vairavęs jaunas vyras neigia buvęs avarijos kaltininku. Šio eismo įvykio tyrimas nėra baigtas, tad teisėsauga griežtai jo kaltininku neįvardija.

„Mercedes“ vairavusiam 1992 m. gimusiam vaikinui iškart po įvykio nustatytas 1,51 prom. girtumas. Kartu „Mercedes“ automobiliu važiavęs keleivis taip pat buvo neblaivus.

DELFI primena, kad per avariją prie Nemenčinės, ties Kreivalaužių kaimu, buvo sužaloti trys žmonės. Sunkiausia nukentėjo „Audi“ vairuotojas (gim. 1997 m.). Vaikiną, jau praradusį sąmonę, iš automobilio nuolaužų vadavo ugniagesiai. Medikai po nelaimės konstatavo, kad vaikiną ištiko koma.

Pirminiais duomenimis, avariją sukėlė „Mercedes“ vairuotojas. Žaliu lapu pažymėtu „Audi“ devyniolikmetis važiavo Nemenčinės link, o „Mercedes“ - į Vilniaus pusę. Pasak liudytojų, „Mercedes“ lėkė lenkdamas visus jo kelyje pasitaikančius automobilius.

Neatmetama, kad „Audi“ vairuotojas galėjo išvažiuoti į priešpriešinę eismo juostą, pamatęs pavojingai manevruojantį „Mercedes“.

Pareigūnai aiškinasi, kas kaltas dėl tragiško eismo įvykio.