Pareigūnai informuoja, kad netrukus vyras išėjo iš parduotuvės nešinas degtinės buteliu ir sėdo važiuoti toliau.

Pareigūnas iškart suskubo skambinti arčiausiai esantiems kolegoms, kad šie privažiuotų ir patikrintų vairuotojo blaivumą. Supratęs, kad kolegos užtruks dar kelias minutes, pareigūnas sėdo į savo nuosavą automobilį, pradėjo sekti „Audi 80“ bei nuolat telefonu diktavo transporto priemonės judėjimo kryptį. „Audi 80“ pasukus į Amalių g., pareigūnas aplenkę šią transporto priemonę ir užblokavo jai kelią. Prisistatęs pareigūnas paprašė vairuotojo pateikti dokumentus, šis atrodė labai nustebęs, nuo jo sklido alkoholio kvapas.

Netrukus privažiavo ir kiti kolegos. Kaip paaiškėjo, kaunietis (gimęs 1968 m.) tikrai automobilį vairavo būdamas neblaivus. Jam nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,34 prom.

Su prietaiso parodymais ir savo padarytu pažeidimu vairuotojas sutiko ir neneigė vartojęs alkoholio, tačiau nuolat replikavo „Ką geriau dabar?“, „Negali ramiai net iki darbo nuvažiuot?“. Surašius administracinio teisės pažeidimo protokolą vyras aprimo ir pareiškė, kad gailisi dėl savo poelgio.

Automobilis buvo nutransportuotas į saugomą aikštelę.

Kauno apskrities policija ragina vairuotojus laikytis Kelių eismo taisyklių, būti drausmingiems kelyje bei linki saugaus kelio! Tik kartu rūpindamiesi savo ir kitų saugumu laimingai pasieksime kiekvienos kelionės tikslą.