Bendrasis pagalbos centras informavo, kad kelyje Vilkaviškis – Marijampolė, ties Gižų kaimu, automobilis atsitrenkė į nulūžusį medį. Automobilyje yra prispausti žmonės.

Į įvykio vietą atvykę gelbėtojai išsiaiškino, kad medis užkrito ant važiavusio „Ford“ automobilio.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas teigė, kad automobilyje buvo prispausti trys žmonės. Vienas iš jų, supjausčius sumaitotą automobilį, perduotas medikams, jo būklė sunki. Kitiems dviems buvo konstatuota mirtis.

Žuvo sutuoktinių pora

Kiek vėliau paaiškėjo, kad žuvo sutuoktinių pora: 40 metų vyras ir 35 metų moteris. Teigiama, kad po avarijos liko gyvas ir buvo stipriai sužalotas 20-metis.

„Žuvusieji vyras ir moteris, vairuotojas ir šalia sėdėjęs keleivis, o gale sėdėjęs vyras išvežtas į ligoninę. Nelaimingas atsitikimas įvyko dėl vėtros – medis užvirto ant važiavusio lengvojo automobilio „Ford Galaxy“, kuriame buvo trys asmenys“, – BNS sakė Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Ieva Šlivinskienė.

Našlaičiais liko 5 vaikai

Anot LNK Žinių, net 5 vaikai liko našlaičiais.

Dėl įvykio buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)