Į dviejų aukštų gyvenamojo namo antrąjį aukštą pasikėsinęs žaibas įplieskė ugnį ir apgadino šeimininkų turtą. Namo išorėje buvo matyti nuodėgulių, gaisrininkai pro langą mėtė apdegusius ir sugadintus baldus bei apdailos elementus.

Šalia stoviniavę trys vaikinai DELFI pasakojo, kad jie yra apsistoję šiame name, tačiau pirmame aukšte. „Parėjome ir pamatėme, kas įvyko, mūsų tuo metu čia nebuvo“, – sakė vienas vaikinas.

Netrukus prie gaisro pasirodė ir smalsuoliai. Vaikinai DELFI patikino, kad žaibas į namą trenkė tiesiog jų akyse. Anot jų, po žaibo pasimatė dūmų kamuolys ir vėliau vaikinai pamatė atvykstančius gaisrininkus.

Pranešimą apie kilusį gaisrą Bendrąjame pagalbos centre užfiksavo šeštadienį, 20.12 val. Į įvykio vietą buvo išsiųstos Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Palangos, Kretingos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos.

21:05 gaisras jau buvo užgesintas ir visi padariniai pašalinti.

DELFI primena, kad audra su stipriu vėju, lietumi, žaibais bei perkūnija Palangoje kilo apie 19 valandą ir tai stipriau, tai silpniau visą vakarą gąsdino poilsiautojus.