Klaipėdos apskrities policija praneša, kad pavyko užfiksuoti, kaip Taikos pr. esančiame bute užsienio šalies pilietė (gim. 1998 m.) susitarė suteikti seksualines paslaugas už atlygį.

Moteris prasižengia nebe pirmą kartą, jai skirta 200 eurų bauda.

Kita prostitutė įkliuvo bute Debreceno g. Čia 1990 m. gimusi užsienio šalies pilietė taip pat susitarė suteikti seksualines paslaugas už atlygį. Ši moteris pareigūnams įkliuvo pirmą kartą, todėl ji turės sumokėti pusę minimalios baudos – 45 eurus.

Kretingoje policija surengė akciją, per kurią Savanorių g. esančiame parke užfiksavo penkis elektronines cigaretes rūkančius nepilnamečius. Pagal įstatymus, asmenims iki 18 metų rūkyti ir turėti elektroninių cigarečių yra draudžiama. Pareigūnams įkliuvę nepilnamečiai yra jaunesni nei 16 metų, todėl administracinė atsakomybė jiems nebus taikoma, bet informacija perduota Kretingos r. savivaldybės ir vaiko teisių apsaugos specialistams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją