Policija informavo, kad apie 7 val. 19 min. kelyje Panevėžys-Pasvalys-Ryga, 61 km, susidūrė lengvasis automobilis „BMW 318“, kurį vairavo Latvijos Respublikos pilietis, gim. 1971 m., ir sunkvežimis MAN su cisterna „BODEX“, kurį vairavo Ukrainos Respublikos pilietis, gim. 1986 m.

Taip pat automobiliu „BMW 318“ važiavo keleivis Prancūzijos Respublikos pilietis, gim. 1976 m.

Pirminiais duomenimis automobilio BMW vairuotojas staiga įvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su sunkvežimiu MAN.

VšĮ Panevėžio Respublikinės ligoninės priėmimo skyriuje BMW vairuotojui nustatytas kairiojo šlaunikaulio ir kairiojo žasto lūžimai, kairės kojos šokikaulio išnėrimas, plaučių kontuziją, paguldytas į reanimaciją stebėjimui.

VšĮ Pasvalio ligoninės priėmimo skyriuje BMW automobilio keleiviui nustatytas nežymus krūtinės ląstos sumušimas, po apžiūros išleistas į namus.

Sunkvežimio MAN vairuotojas eismo įvykio metu nenukentėjo.

Prispaustas BMW vairuotojas

Ugniagesiai informavo, kad Pasvalio r. susidūrus lengvajam automobiliui BMW ir krovininiam automobiliui MAN, BMW buvo prispaustas sąmoningas vyras.

BMW nuo smūgio buvo nuvažiavęs nuo kelio.

Gelbėtojai atjungė automobilių akumuliatorius. Nukentėjusysis išlaisvintas, panaudojus plėstuvus ir žirkles, vairuotojui buvo uždėtas kaklo įtvaras ir jis išvežtas į gydymo įstaigą.

Pareigūnai aiškinasi įvykio aplinkybes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją