Susidūrė du viena kryptimi link miesto važiavę automobiliai. Nedideliame posūkyje dideliu greičiu skriejęs automobilis „Opel Astra“, pažymėtas žaliu klevo lapu, kliudė antra eismo juosta važiavusį automobilį „Toyota Corolla“. Po smūgio „Opel“ užšoko ant šaligatvio, šonu trenkėsi ir nulaužė stulpą ir rėžėsi į tuo metu jau neveikiantį spaudos kioską.

Galinis kairės pusės „Opel“ ratas atsidūrė parke.

Į įvykio vietą buvo iškviesti medikai ir ugniagesiai gelbėtojai. Vairuotojas iš įvykio vietos pabėgo, o du keleiviai, kretingiškiai, išvežti į ligoninę. Automobilio salone ir tarp pedalų mėtėsi tuščios alaus skardinės.

Pasirodo, kad priekinėje keleivio sėdynėje sėdėjęs Artūras P. ,gim. 1987 m., automobilį nusipirko tik prieš kelias valandas.

Ligoninėje jam nustatytas kaklo raiščių patempimas, girtumas. Jis gydomas ambulatoriškai. Namuose gydomas ir keleivis sėdėjęs ant galinės sėdynės. Artūrui G., gim. 1986 m., diagnozuotas juosmens sumušimas bei girtumas. Abu keleiviai nurodo, kad per bandomajį važiavimą automobilį vairavo Klaipėdos rajono gyventojas Deividas G., gim. 1987 m., kuris yra ieškomas ir policijos pareigūnai norėtų užduoti porą klausimų.

Įvykį tiria Klaipėdos kelių policijos biuro pareigūnai, o spaudos kioską taranavęs automobilis użdarytas į policijos saugomų automobilių stovėjimo aikštelę.

Prekės iš kiosko buvo išneštos ir saugiai padėtos.