Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos Sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos pareigūnai atlieka tyrimą dėl eismo įvykio.

Kovo 8 d. apie 15.15 val. Kauno r., kelio Kaunas-Zapyškis-Šakiai 20-ame km, susidūrė priešpriešiais važiavę automobiliai „Fiat Ducato“ ir „VW Caravelle“.

Asmenis, mačiusius eismo įvykį, pastebėjusius transporto priemones prieš pat eismo įvykį, panašiu metu važiavusius minėtoje vietoje su vaizdo registratoriumi, ar turinčius bet kokios reikšmingos informacijos, prašome susisiekti su Kauno apskr. VPK Kriminalinės policijos Sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos pareigūnais tel. 870064470, 860893766 arba el. paštu nerijus.kozeniauskas@policija.lt.

Delfi primena, kad susidūrė priešpriešiais važiavę automobiliai „Fiat Ducato“, vairuojamas vyro (gim. 1970 m.) ir „VW Caravelle“, kurį vairavo vyras (gim. 1970 m.).

Per eismo įvykį žuvo automobilio „Fiat Ducato“ vairuotas bei sužaloti kartu važiavę vyras (gim. 1961 m.) ir vyras (gim. 1973 m.), kurie paguldyti į ligoninę. Taip pat sužalotas automobilio „VW Caravelle“ vairuotojas, kuris, suteikus med. pagalbą, gydomas ambulatoriškai.

Dėl įvykio buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją