Kalėjimų departamentas praneša, kad Kriminalinės žvalgybos valdybos pareigūnai turėdami išankstinę informaciją ir bendradarbiaudami su Alytaus pataisos namų pareigūnais užkardė draudžiamų daiktų – mobiliojo ryšio telefonų ir, kaip įtariama, narkotinių medžiagų gabenimą į pataisos namus.

Pareigūnams teko kreiptis medikų pagalbos, kad kūno ertmėse slepiami daiktai būtų ištraukti į dienos šviesą. Iš bausmę atliekančių nuteistųjų pareigūnai paėmė šešis paketus, kuriose buvo šeši mobiliojo ryšio telefonai ir du paketai, kaip įtariama, su narkotine ar psichotropine biria medžiaga.

Dėl psichoaktyvių medžiagų gabenimo bausmę atliekantiems nuteistiesiems pradėtas dar vienas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 260 straipsnio 1 dalį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją