Vasario 24 d. 14 val. 33 min. Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Elektrėnų policijos komisariato pareigūnai gavo pranešimą, kad Elektrėnų mariose, ties Geibonių kaimu, ant ledo įlūžo trys žmonės.

Pirmieji į įvykio vietą atvykę Reagavimo skyriaus policijos pareigūnai pamatė ant ledo gulintį žmogų, nutolusį nuo kranto apie 200 metrų atstumu, jis laikė kitą įlūžusį vyrą.

Kadangi į įvykio vietą jie atvyko pirmieji ir Elektrėnų priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos gelbėtojų dar nebuvo, Reagavimo skyriaus pareigūnas paėmė iš tarnybinio automobilio gelbėjimo virvę ir nedvejodamas atsigulęs ant ledo nušliaužė įlūžusių žvejų link. Į pagalbą atskubėjus Elektrėnų ugniagesiams gelbėtojams, bendromis jėgomis abu nelaimėliai buvo ištraukti ir perduoti medikams.

Toliau vykdant gebėjimo darbus Elektrėnų PGT gelbėtojai ištraukė iš po ledo, vandenyje paskendusio vyro kūną ir pargabeno jį į krantą. GMP medikų brigada konstatavo vyro (gimusio 1947 m.) mirtį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją