Apie įžūlią vagystę savo feisbuko puslapyje pranešė J.Masiulio knygynas.

„Labai liūdna, kai vieni žmonės stengiasi papuošti miestą ir pradžiuginti panevėžiečius, o kiti ateina ir viską niokoja. Iš mūsų prakartėlės dingo kūdikėlis Jėzus. Gal kas nors matėte, gali būti, kad jis kažkur numestas?“

Pranešama, kad sekmadienio rytą dingusi skulptūra buvo pastebėta prie muzikos mokyklos. Deja, knygyno darbuotojai, nuskubėję į nurodytą vietą, nieko nerado. Po to kažkas matė, kad panašią lėlę nešėsi vaikai.

„Kalėdos - stebuklų metas, tikime, kad jis bus grąžintas“, – viliasi prakartėlės autoriai.

J.Masiulio knygyno direktorė Ramutė Leščinskienė teigia, kad kūdikėlio Jėzaus skulptūrą su judančiomis rankomis bei kojomis ir visą prakartėlę sukūrė tautodailininkas Romualdas Kaminskas. Jis kūrė prakartėlę ir pernai.

Dėl įvykio ketinama kreiptis į policiją. Greta knygyno esančią sankryžą stebi vaizdo kameros. Knygyno darbuotojai tikisi, kad jos padės atskleisti vagystę.

Nuostoliai dar skaičiuojami.
J.Masiulio knygyno nuotr.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)