Į įvykio vietą atskubėjo medikai, policininkai, ugniagesiai-gelbėtojai. Vienas važiavęs jaunas vyras labai sunkiai sužalotas - greitosios pagalbos medikai jį gaivino vietoje, o paskui sąmonės neatgavusį vaikiną skubiai išvežė į ligoninę.

Atnaujinta 11.33: vyriškio išgelbėti nepavyko.

Automobilyje buvo rasti Vyganto J. (gim. 1993 m.) dokumentai, todėl pradžioje manyta, kad jis ir vairavo. Bet kiek vėliau Vygantas J. pats atvyko į avarijos vietą. Tada paaiškėjo, kad šeštadienio vakarą trys jauni vyrai išgėrė 0,7 l talpos alkoholio butelį, norėjosi dar, todėl Vyganto J. sesers vyras Vaidas D. (25 metų) pasišovė atvežti dar gėrimų.

Pasak Vyganto, jis su draugu neleido Vaidui važiuoti automobiliu, liepė jam pasinaudoti dviračiu. Tačiau vaikinas nepaklausė ir savavališkai pasiėmė automobilį. Panašu, kad tikslą jis pasiekė - sudaužytoje mašinoje voliojosi neatidarytas brendžio butelis.

Apie 22 val. paaiškėjo pirminė informacija apie vairuotojo būklę: smegenų edema, daugybiniai kaukolės skliauto lūżimai, sunki galvos smegenų trauma, pacientas operuojamas.