Kalėjimų departamento Kriminalinės žvalgybos valdybos pareigūnai pagal kriminalinės žvalgybos informaciją prie Vilniaus pataisos namų sulaikė du asmenis, vienas iš kurių bandė per įstaigos apsaugos tvorą permesti paketą, kaip įtariama su narkotinėmis medžiagomis.

Draudžiamą paketą sulaikytasis bandė įmesti į atvirosios kolonijos teritoriją, kur laisvės atėmimo bausmę atlieka nuteistieji vyrai ir moterys bei nuteistieji, kuriems suteikta teisė be sargybos arba be palydos išvykti už pataisos įstaigos teritorijos ribų.

Neteisėtas „siuntinys“ tai - cigarečių „Marlboro“ pakelis, kurio viduje buvo įdėtas nedidelis akmenukas ir šalia jo į baltą popieriaus skiautę įsukti 6 folijos lankstinukai su juose esančia baltos spalvos medžiaga - galimai narkotine ar psichotropine.

Pareigūnai rado ir per apsauginę tvorą į laisvę permestą „Winston“ cigarečių pakelį su pinigais – galimai atlygiu už „siuntinį“. Cigarečių pakelyje buvo 41 euras ir 20 centų.

Apieškojus prie įkalinimo įstaigos tvoros sulaikytus asmenis, vieno jų apatinėse kelnaitėse aptiktas paketėlis su baltos spalvos milteliais - galimai narkotine ar psichotropine medžiaga, kuriuos pasvėrus svarstyklės parodė 22,562 gramo bei 40 paruoštų folijos lankstinukų, su neaiškios kilmės baltos spalvos milteliais, kuriuos pasvėrus svarstyklės parodė 4,963 gramo.

Vienas sulaikytųjų suimtas 2 mėnesiams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją