Rakoviskų vietovėje, netoli Biala Podlaska miesto, Liublino vaivadijoje, Lenkijoje, žiauriai nužudytas Lenkijos pasienio tarnybos pulkininkas 48 metų Jerzis N. ir jo žmona 42 metų Agnieszka, pranešė dienraštis „Fakt“.

Į naują vilą šeima su 18-mečiu sūnumi Kamiliu persikėlė prieš keletą mėnesių. Kaimynai žinojo tik tiek, kad šeimos galva – dirbantis Varšuvoje aukšto rango karininkas, žmona – vertėjavo iš rusų kalbos mokykloje.

Sūnus mokėsi paskutinėje vidurinės mokyklos klasėje. Žmonės gyveno ramiai, jokių skandalų ar šeimos barnių niekada niekas negirdėjo. Tačiau šis, iš pažiūros ramus gyvenimas, staiga nutrūko.

Praėjusio penktadienio naktį vienas iš kaimynų pastebėjo atviras pulkininko namo duris, o ant sienos – didelę kraujo dėmę.

Žmogus nieko nelaukdamas paskambino policijai. Įėję į vidų atvykę pareigūnai pamatė kraupų vaizdą. Abu sutuoktiniai buvo žiauriai nužudyti. Visur buvo pilna kraujo dėmių. Policijos nuomone, žmonės užpulti naktį. Pirminiais tyrimo duomenimis, Agnieszka N. per užpuolimą prabudo ir bandė pabėgti. įtariama, kad žudikas moterį sugavo jau išbėgusią į lauką ir įtempė į namo vidų.

Kraupiai nužudytos šeimos tyrime pareigūnams tuoj pat krito į akis tai, kad namuose nebuvo jų sūnaus Kamilio.

Policija sužinojo, kad jis su savo drauge Zuzanna, daug žadančia 19-mete poete, vieši pas savo pažįstamus Krokuvoje. Jie buvo iškviesti apklausai.

Dienraščio žiniomis, jau pirmojo tardymo metu pora prisipažino nužudžiusi Kamilio tėvus.

Pagrindinė priežastis – tėvai nepritarė sūnaus draugystei su Zuzanna. Abu jaunuoliai suimti. Jiems gresia kalėjimas iki gyvos galvos.