Girčiausias ir agresyviausias vairuotojas įkliuvo apie 24 val. Automobilį „Chrysler“ vairavęs vyras, kuriam nustatytas sunkus girtumo laipsnis (pirmas pūtimas 2,50 prom., antras 2,64), vis dar bandė šakotis prieš žurnalistus, nepatiko jam, kad yra fotografuojamas ir filmuojamas. Vis klausinėjo pareigūnų ar jam kas nors bus, jei sumuš fotografą. Policininkai atsakė, kad "tikrai bus", tada apsiramino.

Paaiškėjo, kad vairavimo teisės iš jo jau atimtos - įkliuvo viršyjęs pusantros promilės. O šįkart bandė išsikviesti kažkokius draugus mušti policininkų ir žurnalistų, bet tie, matyt, buvo blaivūs, tai neatvažiavo.

Apie 1.30 val. atvažiavo girtas „Chevrolet“ vairuotojas. Pripūtė 1,30 prom., po pertraukos prasiblaivė. O tuo metu atvažiavęs „Ford“ vairuotojas tik girtėjo: pirmas pūtimas 0,91, o antras 1,07.

Reidą vainikavo jaunuolis, vairavęs „Toyota“. Net būdamas blaivus sugebėjo išdaužyti policijos kelyje sustatytus kūgius ir ženklus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją