Reido metu įkliuvo vienas vairuotojas su nebegaliojančiu vairuotojo pažymėjimu, o kitas pažymėjimo išvis neturi – teisė vairuoti iš jo atimta už tai, kad važinėjo neblaivus.

Apie 23.15 val. buvo sustabdytas pirmasis tos nakties neblaivus vairuotojas – V. Kudirkos g. įkliuvo „Renault Megane“ vairavęs vyresnio amžiaus vyras. Nors „pripūtė“ ne tiek ir daug – 0,75 prom., vyras svirduliavo, rašant protokolą staiga išlipo iš policijos automobilio ir bandė kažkur eiti, bet buvo mikliai pagautas ir parvestas atgal. Vedamas prie policijos automobilio ėmė keiktis, rūsčiai rusiškai aplinkinius pasiuntė žinia, kur.

Reido metu buvo gautas taksisto pranešimas, kad važiuojant per Lazdynus jo automobilį kliudė „Volvo“ ir nesustojęs nuvažiavo. Taksistas tą automobilį ėmė sekti ir pranešinėjo pareigūnams, kur važiuojama. Netrukus nurodytą „Volvo“ sustabdė atskubėję patruliai.

Paaiškėjo, kad taksistas apsiriko – eismo įvykio nebuvo: „Volvo“ nekliudė taksi automobilio, į pastarojo šoną atsitrenkė iš po „Volvo“ rato išlėkęs šlapio sniego ir purvo gabalas. Tačiau paaiškėjo ir kitkas – „Volvo“ vairavusi mergina smarkiai neblaivi, jai nustatytas 1,9 prom. girtumas. Beje, kartu važiavusi vairuotojos draugė atrodė dar girtesnė.

Sužinojusi, kad pradedamas ikiteisminis tyrimas ir ji bus teisiama, vairuotoja labai susigraudino, ilgai verkė.

Apie 1.30 val. reido dalyviai atvažiavo į Pylimo g. ir įsitaisė prie sankryžos su Klaipėdos g. Netrukus du vairuotojai vienas paskui kitą policininkų akivaizdoje pažeidė kelio ženklą „Įvažiuoti draudžiama“ (Pylimo gatve stoties link galima važiuoti tik maršrutiniam transportui). „Toyota“ vairavęs vaikinas gavo 15 eurų baudą. O „Mercedes“ vairuotojui Ukrainos piliečiui viskas baigėsi daug prasčiau, nes paaiškėjo, kad jis girtas – 1,16 prom.

Paskutinis įkliuvo „Renault Scenic“ vairuotojas, jam nustatytas 1,34 prom. girtumas. Paklaustas, ar nebijojo vairuodamas neblaivus padaryti avariją, vyras atsakė: „Nebijojau“. Kadangi neatsirado, kas galėtų sėsti prie jo automobilio vairo, „Renault“ išvežtas į saugomą aikštelę.