Tuo metu V. Jagėlo teigia, kad viskas buvo visiškai kitaip – iš policijos areštinės išleistas sportininkas davė išskirtinį interviu Delfi, kuriame papasakojo, kas iš tikrųjų tą naktį įvyko daugiabutyje S. Neries g. „Prie mano draugės priekabiavo, o man du kartus smogė į galvą, paskui puolė su peiliu, ką turėjau daryti – apsisukti ir išeiti?“ – sakė jis.

Delfi žiniomis, apie 2.50 val. Vilniuje, S. Neries g. gyvenanti moteris (gim. 1992 m.) policijai pranešė, kad užėjęs kaimynas V. Jagėlo nei iš šio, nei iš to ją sumušė. Mušė rankomis: smūgiavo į įvairias kūno vietas (veidą, rankas ir kt.). Pareiškėja prašė pradėti ikiteisminį tyrimą.

Be to, teigiama, kad kovotojas mušė ir pareiškėjos vyrą (gim. 1988 m.) bei jos draugę. Namuose tuo metu buvo mažamečių vaikų.

Į ligoninę buvo atvežtos dvi sumuštos moterys (abi gimusios 1992 m.). Pareiškėja nukentėjo labiausiai: sulaužyta nosis, išmuštas dantis. Jos draugei nustatyta piršto žaizda. Suteikus medicinos pagalbą, abi išleistos gydytis namuose.

V. Jagėlo buvo sulaikytas, jam nustatytas lengvas girtumas. Penktadienį dieną jis išleistas iš policijos. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal du Baudžiamojo kodekso straipsnius dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo ir dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo. Gresianti bausmė – nuo viešųjų darbų iki trijų metų laisvės atėmimo.

Pastarąjį kartą ringe V. Jagėlo kovojo birželio mėnesį Vilniuje vykusiame turnyre „KOK Classic“. Dvikovoje pagal graplingo taisykles su Klaidu Lukaševičiumi teisėjai po dviejų raundų paskelbė lygiasias.