Šiaulių apskrities policija praneša, kad sausio 11 d. nutrūko Mažeikiuose gyvenančių vyro ir moters ryšys su tėvu, gyvenančiu Auksūdžio kaime.

Mažeikų r. gyvenantis 67-erių metų vyras paskutinį kartą su bendravo dukra sausio 1-ąją, kai sveikino su Naujaisiais metais. Sūnus su tėvu matėsi sausio 7-ąją, kai šis buvo atvažiavęs aplankyti.

Po keturių dienų tėvas tapo nepasiekiamas – vienas jo telefonas buvo išjungtas, kitu jis neatsiliepė.

Sunerimę vaikai sausio 14 d. atvyko į tėvo namus, bet ant durų kybojo spyna. Per namo langus nieko neįžiūrėję, artimieji pamanė, kad vyras laiką leidžia pas pažįstamus. Brolis su seserimi aplankė tėvo draugus ir kaimynus, bet niekur jo nerado. Galiausiai žmonės kreipėsi į policiją.

Mažeikių rajono policijos komisariato pareigūnai su artimaisiais nuvyko į dingusio žmogaus namus. Pašalinę spyną ir patekę į namo vidų, jie šeimininką rado negyvą, gulintį ant žemės.

Ant kūno išorinių smurto žymių nebuvo matyti. Įtarta, kad vyrą mirtis ištiko dėl sveikatos problemų. Žinios iš medicinos ekspertų tyrimą pakreipė visai kita linkme.

Specialistai nustatė, kad vyras yra patyręs lūžių, kurie atsirasti žmogui nugriuvus – negalėjo. Pradėtas tyrimas dėl nužudymo. Tyrimas buvo perduotas Šiaulių apskrities policijos Sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos pareigūnams.

Tą pačią savaitę areštinėje atsidūrė du įtariamieji. Teismas trims mėnesiams sankcionavo 23 ir 58 metų Mažeikių rajono gyventojų suėmimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją