Pirminiais duomenimis, sekmadienį, apie 21 val. 30 min., Marijampolėje, R. Juknevičiaus g., bute, sulaikomas už administracinio nusižengimo padarymą (trikdė viešąją rimtį, garsiai leisdamas muziką) neblaivus (2,50 prom.) vyras (gim. 1990 m.) nevykdė policijos pareigūnų teisėtų reikalavimų bei aktyviais veiksmais pasipriešino dviems Marijampolės apskr. VPK pareigūnams.

Panaudojus spec. priemones vyras buvo sulaikytas.

Pareigūnai dėl fizinio skausmo sukėlimo, suteikus med. pagalbą ligoninėje, išleisti gydytis ambulatoriškai.

Vyras uždarytas į areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 286 str. (pasipriešinimas valstybės tarnautojui ar viešojo administravimo funkcijas atliekančiam asmeniui).

Vilniuje moteris pasipriešino pareigūnui

Taip pat tą pačią dieną, apie 0 val. 45 min., Vilniuje, Salininkų Sodų 1-oji g., kieme, dėl smurto artimoje aplinkoje (smurtavo prieš savo sugyventinį) sulaikoma moteris (gim. 1975 m.), sodinama į tarnybinį automobilį, aktyviais veiksmais priešinosi Vilniaus apskr. VPK pareigūnui.

Pirminiais duomenimis, moteris pareigūnui smūgiavo į krūtinę, tampė uniformą, apgadino spec. priemones.

Pareigūnas į medikus nesikreipė, tęsė tarnybą.

Įtariamoji neblaivi (1,21 prom.) (gim. 1975 m.) uždaryta į areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 286 str. (pasipriešinimas valstybės tarnautojui ar viešojo administravimo funkcijas atliekančiam asmeniui).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją