Policija pranešė, kad operacijos metu Kauno rajone buvo sustabdytas visureigis „Volvo XC90“, kurį vairavo Kauno rajono gyventojas. Visureigio apžiūros metu, jo bagažinėje bei salone, buvo rasti ryšuliai su 12 dėžių kontrabandinių cigarečių „Minsk Capital MS“.

Atlikus kratas sulaikyto vyriškio gyvenamajame name, jo pagalbinėse patalpose bei konspiraciniame garaže buvo rasta dar apie 24 dėžės kontrabandinių rūkalų: „Winston Blue“, „Minsk Capital“, „NZ Gold“, „Minsk Capital QS“, „Minsk Super Slims“, „Fest“, „Prince“, „NZ Black“, „NZ Gold Compact“. Visų sulaikytų rūkalų vertė yra 64 699 eurai.

Dėl įvykio Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriuje pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 199-2 str. 2 dalį. Sulaikytas automobilis bei rūkalai saugomi Marijampolės apskrities vyriausiame policijos komisariate.

Tyrimui vadovauja Kauno apygardos prokuratūros 3-ojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokurorai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją