Rugsėjo 23 d. apie 23 val. 30 min. į Marijampolės ligoninę iš savo namų Marijampolėje, Beržų g., dėl apsinuodijimo narkotinėmis medžiagomis atvežtas paguldytas nepilnametis (gim. 2005 m.). Policija surinko medžiagą dėl nežymaus sveikatos sutrikdymo.

Tą pačią dieną apie 21 val. 45 min. į ligoninę iš Marijampolės, Beržų g., pristatyta ir dėl apsinuodijimo galimai alkoholiu paguldyta nepilnametė (gim. 2010 m.). Pareigūnai surinko medžiagą dėl nežymaus sveikatos sutrikdymo.

Anot Policijos departamento, sekmadienio naktį, apie 1 val. 50 min., toje pačioje Beržų g., bute rastas mirusio nepilnamečio (gim. 2006 m.) kūnas. Įtariama, kad jis vartojo narkotikus.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Papildyta:

Marijampolės apskrities policija praneša, kad sekmadienio naktį iš namų toje pačioje gatvėje atvežti dar du narkotikais apsinuodiję jaunuoliai.

Rugsėjo 24 d. apie 4 val. 06 min. iš Beržų g. pristatytas ir dėl apsinuodijimo galimai narkotinėmis medžiagomis paguldytas nepilnametis (gim. 2005 m.), o apie 5 val. 25 min. dėl tos pačios priežasties paguldytas 18-metis.

Taip pat pranešta, kad šeštadienį apie 19 val. 30 min. į Vilkaviškio ligoninę iš Vilkaviškio r., Kybartų, pristatytas ir dėl apsinuodijimo alkoholiu (1,41 prom.) paguldytas nepilnametis (gim. 2010 m.). Surinkta medžiaga dėl vaiko įtraukimo girtauti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)