Manoma, kad negyva moteris yra Patricija Beinarienė - dukra moters (mama - Nijolė Liukšaitė), kuri gyvena tame pačiame name. P. Beinarienė dingo prieš kelerius metus. Suiręs kūnas galėjo gulėti rūsyje 3-4 metus.

Kaimynams pasigedus namo savininkės dukters, moteris teigė, kad dukra yra išvykusi. Policija nėra gavusi skundų ar informacijos dėl moters dingimo.

Apie tai, kad name gali būti lavonas policijai pranešė TV laidos „Prieš srovę“ kūrėjai. Juos pakvietė N. Liukšaitės kaimynai.

Kauno VPK komisaras trečiadienį žiniasklaidai pranešė, kad pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti ir dėl kūno išniekinimo. Šiuo metu 80 metų N. Liukšaitė apklausiama, manoma, kad ji bus sulaikyta 48 valandoms.

Pareigūnams jos pasakojimai kelia įtarimų. Planuojama, kad jai turėtų būti atlikta psichiatrinė ekspertizė.

Darius Žukauskas užsiminė, kad senolė negali tiksliai pasakyti, kodėl tiek laiko laikė savo dukros kūną namo rūsyje. Moteris neaiškiai kalba apie savo mirtį ir prisikėlimą, greičiausiai tikėjosi, kad ir dukra turėtų prisikelti.

Tam, kad ši informacija būtų patikrinta ir nustatyta moters mirties priežastis, kūnas buvo perduotas teismo medicinos ekspertams.