Kauno apskrities policija praneša, kad rugsėjo 4 d., pirmadienį, apie 12 val. 30 min. bendruoju pagalbos centro telefonu paskambino vyras, kuris teiravosi, kaip ištraukti kulką, bet atsisakė suteikti daugiau informacijos apie įvykį ir kas į jį šovė.

Pareigūnai, aiškindamiesi aplinkybes, nustatė, kad rugsėjo 3 d. apie 21 val. Kaune, Raudondvario pl., viešoje vietoje, įvyko žodinis konfliktas ir grumtynės tarp kelių neblaivių vyrų.

Vyras (gim. 1980 m.) išsitraukė ginklą ir šovė į nukentėjusįjį (gim. 1983 m.). Kulka pataikė ir sužalojo kairį petį. Nukentėjusiajam medikų pagalba suteikta kitą dieną. Jam nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 2,59 prom.

Kaunietis, galimai sužalojęs vyrą, rugsėjo 4 d. apie 13 val. 50 min. buvo sulaikytas. Jam taip pat nustatytas taip pat sunkus girtumo laipsnis – 2,65 prom. Vyras yra gerai žinomas policijos pareigūnams dėl anksčiau įvykdytų nusikaltimų.

Kauno miesto Santakos policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Nukentėjusysis gydomas ambulatoriškai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)