Nekreipdami dėmesio į juos stebintį žmogų, motociklininkai nuvažiavo laukais porą šimtų metrų. Paskui sustojo atsigerti vandens ar pasigrožėti gamta.

Vyras žinojo, kad pažįstamas ūkininkas yra pasėjęs rapsų, todėl per pasėlius važinėjančius motociklininkus ėmė filmuoti dronu. Pamatę bepilotę skraidyklę, motorizuoti chuliganai užsidėjo šalmus ir dideliu greičiu nulėkė laukais.

Vaizdo medžiagą atsiuntęs vyras teigia, kad kiekvienas toks pasivažinėjimas motociklais per pasėlius ūkininkams atneša šimtus eurų nuostolio.

Tuo metu kelių policija skėsčioja rankomis ir teigia, kad reidus prieš keturračiais ir krosiniais motociklais siautėjančius chuliganus rengia aplinkosaugininkai.

Pastarieji aiškina, kad tokius pažeidėjus gaudo tik tuomet, kai šie niokoja miško paklotę. Pagalbos iš pareigūnų nesulaukiantiems ūkininkams belieka kreiptis į motociklininkus ir prašyti neniokoti derliaus.

Įtariama, kad ne visi motociklininkai žino, kas yra tiesioginė sėja ir dažnai painioja ją su ražiena, kur nieko nepasėta.

Todėl galvodami, kad niekam nekenkia, jie važiuoja laukais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją