Išgirdusi patvirtinimą, kad vyras negyvas, ji apsiverkė, o netrukus paaiškėjo, kad pati ir padegė nelaimėlį.

Paaiškėjo, kad ta pati 32-ejų metų moteris iš pradžių paskambino ugniagesiams, o po kelių valandų – policijai. Ugniagesius ji kvietė gesinti gaisrą, o policininkams prisipažino pati padegusi bunkeryje buvusį vyrą.

Pirminiais duomenimis, jis padegtas jau negyvas, o mirtis greičiausia buvo ne smurtinė, vyras mirė maždaug prieš parą iki padegimo.

Alytusplius.lt primena, kad trečiadienį apie 14 valandą buvo gautas pranešimas apie degantį vyrą. Nelaimės vietoje buvusi moteris pasakojo, kad pastebėjo rūkstančius dūmus ir iškvietė pagalbą, tačiau, kaip paaiškėjo vėliau, ji pati vakare apie 20 val. 40 min. paskambino Alytaus policijos budėtojams ir prisipažino padegusi savo draugą.

Alytaus policijos Komunikacijos grupės vyriausioji specialistė Kristina Janulevičienė teigė, kad pagal telefono buvimo vietą buvo nustatyta moters buvimo vieta, iškviestas patrulių ekipažas.

„Ji buvo sulaikyta ir atvežta į komisariatą. Ir čia ji tvirtino tą patį, kad vyriškį padegė ji“, - sakė K. Janulevičienė.

Anot jos, moteriai bus pareikšti įtarimai ir bus kreiptasi į teismą dėl kardomosios priemonės skyrimo.

Moteris policijai yra žinoma, dėl jos veiksmų jau buvo pradėti keli ikiteisminiai tyrimai.

Neatmetama, kad moters žiaurumą galėjo išprovokuoti meilės trikampis, į kurį įsipainiojo dabar jau miręs jos draugas. Kažkada jiedu buvo pora ir įkliuvo už vagystes. Moteris už tai buvo nuteista, o jai bekalint vyras susirado kitą.

32-ejų metų įtariamoji yra puikiai pažįstama ir Alytaus nakvynės namų vadovui Artūrui Galakvoščiui. Jis pasakojo, kad moteris prieš maždaug pusmetį išėjo iš įkalinimo įstaigos, buvo nesugyvenamo charakterio, ypatingai nesukalbama tapdavo būdama neblaivi. Du ikiteisminiai tyrimai pradėti dėl jos chuliganiškų veiksmų nakvynės namų teritorijoje ir greta jų.

Anot jo, ir pasimiręs vyras kartais užsukdavo į Alytaus nakvynės namus. Dar pirmadienio naktį vyras praleido nakvynės namuose, o jau kitą dieną juose nepasirodė.