Pranešamas gautas penktadienį 16.29 val. skubios pagalbos tarnybų ryšio numeriu 112.

Teigiama, kad Molėtų r., Dubingių sen., A14 kelias ties Kreiviškių k., įvyko eismo įvykis, yra prispaustas žmogus.

Anot Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriaus, gelbėtojai iš sumaitoto automobilio išvadavo prispaustą žmogų, jį perdavė medikams. Pirminiais duomenimis, nelaimės metu nukentėjo du žmonės.

Atvykus pagalbai į įvykio vietą paaiškėjo, kad nukentėjusių yra daugiau.

Viena moteris žuvo, dvi nukentėjo

Policijos departamentas informavo, kad susidūrė krovininis „Man TGX“ ir du lengvieji automobiliai: „Volvo XC60“ ir „Toyota Proace City“.

Per eismo įvykį žuvo lengvojo automobilio „Toyota Proace City“ vairuotoja (gim. 1969 m.) bei sužaloti „Volvo XC60“, kurį vairavo vyras (gim. 1992 m.)., keleiviai: mergaitė (gim. 2021 m.), berniukas (gim. 2019 m.), ir nepilnametė (gim. 2006 m.), kurie nuvežti į ligoninę.

Eismas uždarytas

Liudininkai teigė, kad eismas nuo Vilniaus buvo uždarytas.

Į įvykio vietą buvo išsiųstos Molėtų PGT priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos (informacija apie įvykį perduota Vilniaus apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai, Utenos AVPK).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją