„Vakar ryte buvo kviesta policija Kaune, adresu Vyduno al. 9, dėl galimai įvykusio nusikaltimo. Kraujo kiekis buvo labai didelis, žmogus turėjo būti netekęs tikrai didelio kiekio kraujo“, – pastebėtu kraujo klanu laiptinėje dalijosi naujienų portalo skaitytoja.

Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (AVPK) pranešimą apie tai, jog laiptinėje yra kraujo gavo rugpjūčio 16 d. apie 8.50 val. Atvykę policijos pareigūnai pastebėjo kraują prie laiptinės, užėję į vieną iš daugiabučių laiptinę pamatė, jog laiptinės turėklai kruvini ir vieno buto durys ir jų skambutis kruvinas.

Pasibeldus durų niekas neatidarė, todėl paprašyta ugniagesių gelbėtojų pagalbos. Keltuvu per balkoną patekus į butą, jame rasta moteris (gim. 1999 m.), kuri paaiškino, jog nebuvo sužalota ar susižalojusi.

Pasiteiravus, iš kur kraujas laiptinėje, moteris atsakė, jog tai gali būti vyro (gim. 1994 m.) kraujas. Kaip moteris teigė pareigūnams, tame pačiame bute gyvenantis vyras skambino į duris, bet moteris jo neįsileido.

Paaiškėjo, jog vyras yra gydymo įstaigoje. Nuvykus ten, vyras pareigūnams prisipažino, jog jis buvo prie buto durų ir ten esantis kraujas jo, nes nuo dviračio nukrito ant stiklų ir susižalojo. Informacija patikrinta, pretenzijų niekas neturėjo.

Daugiau skaitykite čia.