Rugpjūčio 2 d. apie 8 val. į Vilniaus policiją kreipė Greitosios medicinos pagalbos tarnybos dispečerė. Ji prašė pareigūnų padėti medikams, nuvykusiems į iškvietimą Svajonių g.

Pasak Greitosios medicinos pagalbos tarnybos Vilniaus filialo direktoriaus Tadeušo Rodz, vyras į GMP stotį skambino 2 kartus. Jis teigė, kad sugėlė penkios vapsvos.

Pirmas iškvietimas gautas apie 6 val. ryto. Nuvykę medikai nieko nerado, o paskambinti negalėjo, nes juos kvietusio vyras telefono numeris nebuvo matomas.

Netrukus vyras paskambino antrą kartą ir necenzūriniais žodžiais išvadino medikus, reikalaudamas kuo skubiau atvažiuoti. Atvykę antrąsyk, medikai pamatė vyrą ant namo stogo. Jis atrodė neadekvatus, todėl buvo pranešta policijai.

Nurodytu adresu atvykę policijos pareigūnai bute ant lovos rado dėžutę su baltais milteliais, panašių dėžučių su įvairiais įtartinais milteliais aptikta ir spintelėse kambaryje bei vonioje, o antrame aukšte buvo indelis su augaline medžiaga.

Taip pat rastas maišas, kuriame buvo rausvai mėlynų tablečių.

Įtariama, jog tai – narkotinės medžiagos. Taip pat bute rasti du kardai, peilis, arbaletas ir strėlės.

Įtariamasis (gim. 1974 m.) uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto labai didelio kiekio narkotinių ar psichotropinių medžiagų laikymo, turint tikslą jas platinti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją