Klaipėdos technologijų mokymo centro direktorė Violeta Petrušienė DELFI sakė, kas ne ką galinti pakomentuoti. Policijai informacija pateikta, įtariamųjų jie neturi.

„Neseniai viskas įvyko, mažai ką galiu pasakyti, tik gavome iš policijos prašymą papildyti informaciją dėl tyrimo“, – sakė V. Petrušienė.

Įvykį policija registravo kovo 21-osios rytą. Peršautus langus ryte išvyko darbuotojai, kurie ir pranešė policijai.

Netoliese, H. Manto gatvėje esančio Optikos centro direktorė Ramunė Juodienė sako, kad mieste, greičiausiai, siautėja vandalai. Prieš kelias dienas nukentėjo ir centro stiklai. Moteris abejoja, ar tai gali būti tikslingas išpuolis.

„Manau, kad mes nukentėjome atsitiktine tvarka. Šūviai paleisti naktį iš pirmadienio į antradienį, įtariama, kas galbūt paryčiais, ar naktį, kai nebuvo netoliese žmonių. Be to, girdėjome, kad tą pačią naktį buvo ir daugiau apšaudytų vietų, tačiau nežinau tiksliau, kas dar nukentėjo, nežinau adresų. Visgi, nemanau, kad mes buvome pasirinkti tikslingai“, – sakė R. Juodienė.

Anot Optikos centro vadovės, jų patirta žala siekia apie 500 eurų. Dėl įvykio yra pradėtas ikiteisminis tyrimas. Parduotuvė turi filmavimo kameras, jų įrašus tikrina policija.