Klaipėdos apygardos prokuratūra praneša, kad už smurtinius ir turtinio pobūdžio nusikaltimus jau teistas 37-erių uostamiesčio gyventojas Klaipėdoje plėšikavo birželio viduryje. Tyrimo duomenimis, kaltinamasis vėlų birželio 16-osios vakarą įsibrovė į lošimo automatų saloną Klaipėdoje ir, grasindamas ten dirbančiai klientų aptarnavimo specialistei peiliu, reikalavo atiduoti kasoje buvusius pinigus. Darbuotojai atsisakius tą padaryti, vyras išlaužė juos skiriančios pertvaros duris, iš kasos pagrobė daugiau nei 300 eurų ir pasišalino iš įvykio vietos.

Teisėtvarkos pareigūnų surinktais duomenimis, tas pats vyras po keleto valandų įsibrovė ir į netoli lošimo namų esančią degalinę, kurios operatorei taip pat grasino peiliu. Plėšikas reikalavo atiduoti ne tik kasoje buvusius pinigus, bet ir duoti cigarečių. Kaltinamasis degalinei padarė daugiau nei 260 eurų vertės nuostolį.

Policijos pareigūnams nustačius moterims peiliu grasinusį asmenį, jis buvo sulaikytas. Ikiteisminiam tyrimui vadovaujančios prokurorės Jurgitos Rumbinaitės prašymu, teismas kaltinamajam skyrė griežčiausią kardomąją priemonę – suėmimą.

Klaipėdiečiui pateikti kaltinimai dėl plėšimo. Už tai jam gresia laisvės atėmimas iki 7 metų.

Baudžiamoji byla perduota Klaipėdos apylinkės teismo Klaipėdos miesto rūmams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją