Avarija įvyko Daukanto ir Trilapio gatvių sankryžoje.

Lengvąjį „Ford“ automobilį vairavusi vidutinio amžiaus moteris DELFI pasakojo, kad ji laukė galimybės kirsti sankryžą iš Trilapio gatvės.

Staiga jai iš galo pyptelėjo kito automobilio vairuotojas ir moteris spontaniškai ėmė važiuoti, nepastebėjusi, kad Daukanto gatve rieda krovininis automobilis. Taip įvyko avarija.

„Tas pyptelėjimas mane suklaidino ir išmušė iš vėžių. Viskas įvyko akimirksniu“, – komentavo moteris.

Ši avarija darbą sutrikdė ir policijos ekipažui, stovėjusiam ir laukusiam galimybės važiuoti – į avarijos sūkurį pateko ir buvo apgadintas policijos automobilis.

Po šios trijų automobilių avarijos Daukanto ir Trilapio gatvių sankryžoje išsiliejo apgadintų automobilių tepalai, mėtėsi pažirusios detalės.

Įvykio vietoje dirbę ugniagesiai tarpusavyje juokavo, kad toli vykti nereikėjo – Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos pastatas įsikūręs vos už kelių metrų nuo avarijos vietos.

„Šioje sankryžoje avarijų pasitaiko gana dažnai. Vieni kitų nepraleidžia, nesustoja prie STOP ženklo ir matome sumaitotus automobilius. Darbo šioje sankryžoje netrūksta“, – paaiškino ugniagesiai.

Laimė šįkart medikų pagalbos niekam neprireikė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją