Kvaišalus iš Vilniaus į Klaipėdą gabenusios poros automobilį sustabdę policijos pareigūnai rado paketą su labai didelį kiekį metadono bei karfentanilio. Nustatyta, kad narkotikus buvo ketinama platinti.

Ikiteisminį tyrimą organizavo ir valstybinį kaltinimą teisme palaikė Klaipėdos apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokuroras Ruslanas Ušinskas. Tyrimą atliko Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnai.

Klaipėdos apygardos teismas, išnagrinėjęs šią baudžiamąją bylą, pripažino abu kaltais dėl jiems inkriminuotų nusikaltimų. Praeityje už nužudymą teistą vyrą teismas pripažino pavojingu recidyvistu, jam paskirta 13-os metų ir 6 mėnesių laisvės atėmimo bausmė.

Jo bendrininkei paskirtas laisvės atėmimas 11-ai metų. Konfiskuotas ir automobilis, kuriuo gabenti kvaišalai.

Nuosprendis per 20 dienų nuo jo paskelbimo gali būti skundžiamas Lietuvos apeliaciniam teismui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją