Šūviai į langus

Anksčiau jau teistas klaipėdietis Deividas Skrodenis kaltinamas, kad 2023 m. kovo 8 d. apie 21 val. 40 min. Klaipėdoje automobiliu BMW X5 atvyko prie namo su komercinėmis patalpomis ir iš pramoninės gamybos 4,5 mm kalibro pneumatinio pistoleto iššovė ne mažiau kaip 14 šūvių. Pirmame aukšte buvo sugadinti šeši lango stiklai, padaryta 240 eurų žala.

Narkotikai sandėliuke

Be to, klaipėdietis dar kaltinamas, kad daugiabučio gyvenamojo namo rūsyje laikė 143,549 g kanapių ir 24,665 g kokaino. Šalia to paties sandėliuko, bendro naudojimo koridoriuje, už rūsio durų policijos pareigūnai per kratą rado dar 30,243 g kokaino. Įtariama, kad narkotikai buvo skirti platinti.

Nelegalus ginklas

Rūsyje rastas be leidimo laikomas C kategorijos šaunamasis ginklas – dujinis pistoletas, skirtas šaudyti 9 mm kalibro dujiniais bei imitaciniais šoviniais. Kaltinamasis nuosprendžio laukia suimtas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją