Kaip pranešė Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba, apie tai, kad vyriškis į upelį įmetė maišą su gyvūnais, pranešė žiaurų įvykę pamatę vaikai.

Jų teigimu, maiše buvo kačiukai, tačiau ištraukę maišą, ugniagesiai viduje rado septynis mažus šunelius.

Gyvūnai, pasak pranešimo, buvo gyvi, tik sušalę. Juos perėmę policijos pareigūnai jauniklius nuvežė į gyvūnų globos įstaigai VšĮ „Penkta koja“.

Gyvūnų globėjai apie įvykį pasakoja savo paskyroje feisbuke: „Naiviai tikėjomės, kad bent patys valgys. O bet tačiau... Turėjom gauti septynis mažylius, kurie dar su bambagyslėm. Vienas mažylis pasidavė. Ir kažkam jokio skirtumo kokia diena. Juk išties, koks skirtumas kokią dieną daryti nusikaltimą?! Ir tas kažkas pasirinko šiandien (Visų Šventųjų dieną – Delfi.lt) Ir tą kažką matė vaikai. Matė maišą, vyrą kuris maišą su mažyliais švystelėjo į vandenį. Vaikai ir iškvietė pagalbą."

Pasak gyvūnų globėjų, šunyčiai jau gražinti savo motinai.

„Vaikai atgavo mamą. Apklausti liudininkai ir Vandžiogalos gyvenvietėje rasti abu – kaltininkas ir šeimininkas. Kalytė grįžo pas vaikus.“

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)