Kaip praneša Policijos departamentas, sausio 1 d., apie 7 val., pastebėta, kad Kauno r., Karmėlavoje, Vilniaus g., apgadintos Kauno apskr. VPK Kauno r. PK pastato pirmojo aukšto lango apsauginės žaliuzės, pašto dėžutė ir įėjimo į patalpas šarvuotos durys.

Nuostolis nustatinėjamas.

Netrukus peržiūrėti vaizdo įrašai, apklausti liudininkai ir nustatytas nusikaltimą galimai padaręs vyras (gim. 1966 m.). Pirminiais duomenimis, vyras pasipiktino, jog negalėjo patekti į Karmėlavos seniūnijos administracijos patalpas, kuriose dalyje patalpų yra įsikūrusi ir Kauno apskr. VPK Kauno rajono policijos komisariato veiklos grupė.

Karmėlavos seniūnijos gyventojas jau yra žinomas policijos pareigūnams už panašias veikas.

Kauno apskr. VPK Kauno miesto Nemuno policijos komisariato pareigūnai dėl viešosios tvarkos pažeidimo atlieka ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 284 str. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 2-ojo skyriaus prokurorai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)