Ikiteisminio tyrimo metu nustatyta, kad birželio 30 d. apie 17.00 val. Kaune, priešais Riešutų g. 9 namą esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje, krūmuose buvo rastas Olego Parfionovo lavonas su išorinėmis smurto žymėmis.

O. Parfionovas Kaune, Riešutų ir Kalniečių g. bei Lukšio g. prie „IKI“ parduotuvės iš konteinerių rinkdavo metalą bei stiklą (butelius). Minėtose vietose jis galėjo bendrauti su asocialiais, pastovios gyvenamosios vietos neturinčiais asmenimis, kurie gali būti šio nusikaltimo liudytojai ar dalyviai.

Surinktą metalą bei stiklą (butelius) O. Parfionovas vežiodavo vaikišku vežimėliu. Kadangi O. Parfionovas buvo užsiauginęs barzdą, pažinoję asmenys jį vadindavo „barzda“. Tą dieną O. Parfionovas vilkėjo žalios spalvos marškinėlius (trumpomis rankovėmis) ir juodos spalvos kelnes, su rausvos spalvos juostomis šonuose.

Asmenis, turinčius vertingos informacijos apie minėtą nusikaltimą, prašome informuoti Kauno apskr. VPK NTV SNTS pareigūnus telefonais (8 37) 30 33 19, 30 34 63, 30 33 53, 30 31 77 arba bendruoju pagalbos telefonu112.