Automobilis skrido tiesiai į Siūlų gatvėje esančio namo gėlynus ir liko gulėti ant šono.

„Ką tik Šančiuose, Siūlų g., visiškai girtas vairuotojas padarė avariją. 3 keleiviai, visos specializacijos, vairuotojas prispaustas“, – tiesiogiai iš įvykio vietos vaizdais dalijosi kaunietis.

Kaip matyti skaitytojo atsiųstuose vaizdo įrašuose ir nuotraukose, po avarijos vairuotojas liko prispaustas, į pagalbą skubėjo Kauno greitosios pagalbos stoties (GMPS) medikai.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (AVPK) budintis pareigūnas teigė, kad įstrigusį automobilyje vairuotoją ištraukė ugniagesiai gelbėtojai, pavojaus gyvybei nėra.


„Žuvusių nėra, automobilis įvažiavo į privatų kiemą Siūlų gatvėje ir apsivertė“, – naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ komentavo Kauno AVPK pareigūnas.

Kauno GMPS pamainos budintis gydytojas pranešė, kad įvykio vietoje vis dar dirba medikai.

„Vietoje bando aiškintis, kol kas yra žinoma, kad sužalojimų vairuotojas nepatyrė. Įtariama, kad jis yra išgėręs, todėl sprendžiama, ar jį perduoti į policiją, ar vežti į gydymo įstaigą tolesnei apžiūrai“, – detalizavo Kauno GMPS budintis gydytojas.

Daugiau naujienų iš Kauno rasite čia.

Papildyta:

Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba informuoja, kad 20 val. 53 min. gautas nepristačiusio asmens pranešimas, apie apvirtusį automobilį ir viduje prispaustą vyrą.

Atvykus gelbėtojams, automobilis „Peugeot 807“ buvo apsivertęs ant stogo, viduje buvo vyras. Stiklo pjūklu išpjautas priekinis stiklas, vairuotojui uždėtas kaklo įtvaras.

Žmogus, paguldytas ant stabilizavimo lentos, sąmoningas iškeltas ir perduotas medikams. Vyras po medikų apžiūros išvežtas į gydymo įstaigą. Automobiliui atjungtas akumuliatorius, atvykusi techninė pagalba atvertė automobilį.

Anot Kauno apskrities policijos, automobilis „Peugeot“, vairuojamas akivaizdžiai neblaivaus vyro (gim. 1985 m.), kliudė namo tvorą, krūmus, stovintį automobilį „VW Passat“ ir vertėsi ant šono.

Vairuotojas blaivumą tikrintis atsisakė, vyras pristatytas į gydymo įstaigą.