Įžūlus vagis prekybos centre Savanorių prospekte lankėsi beveik prieš mėnesį, bet rasti jo pareigūnams nepavyksta iki šiol.

Kauno apskrities policija praneša, kad liepos 15 d. apie 18.50 val. iš prekybos centro pavogta aukų dėžutė. Parduotuvėje sumontuotos apsaugos vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo vyrą, kuris gali turėti tyrimui naudingos informacijos. Tyrėjai norėtų šiam žmogui užduoti keletą klausimų.

Pareigūnai prašo gyventojus, atpažįstančius šį asmenį, žinančius jo buvimo vietą ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, paskambinti į Žaliakalnio policijos komisariatą telefonu 8 700 649 73 arba paraštyti el.paštu goda.adomaityte@policija.lt.

Dėl vagystės atliekamas ikiteisminis tyrimas. Paaukotus pinigus nugvelbusiam ilgapirščiui gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki 6 metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją