Lietuvos kalėjimų tarnybos Kriminalinės žvalgybos pareigūnai, pasitelkę į pagalbą policijos pareigūnus, Vilniaus miesto Stoties rajone sulaikė kartu buvusius du nuteistuosius, vengiančius atliki laisvės atėmimo bausmę.

Lietuvos kalėjimų tarnyba

Vladislav Valinovič ( gimusio 1993 m.) paieška buvo paskelbta, kai šių metų sausio 31 dieną jis nustatytu laiku negrįžo į Alytaus kalėjimo atvirojo tipo bausmės atlikimo vietą iš išvykos į parduotuvę. Nuteistasis buvo sulaužęs elektroninę stebėjimo įrangą – jam uždėtą apykoję.

Nijolė Ažukienė

Kartus sulaikytos nuteistosios Nijolės Ažukienės paieška buvo paskelbta, kai šių metų vasario 6 dieną nustatytu laiku negrįžo į Vilniaus kalėjimą iš trumpalaikės išvykos į Vilniaus Pagalbos šeimai skyrių.

Tą pačią dieną Kalėjimų tarnybos pareigūnų buvo sulaikytas nuteistasis Armidas Karalius (gimęs 1992 metais). Jis negrįžo į Pravieniškių 1-ojo kalėjimo atviro tipo bausmės atlikimo vietą po to, kai išvakarėse buvo išleistas pas odontologą Kaune. Nedrausmingas nuteistasis laisve pasidžiaugė mažiau negu parą. Jis nuo pareigūnų slėpėsi antresolėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją