Į įvykio vietą buvo išsiųstos Kaišiadorių PGT priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad atvykus ugniagesiams, iš po stogo rūko dūmai. Iš patalpų evakuoti vaikai.

Papildyta 9 val. 55 min.

Pastato palėpė dega atvira liepsna. Evakuota 12 vaikų ir 6 suaugę. Jie mokykliniu autobusu nuvežti į Kruonio pagrindinę mokyklą. Gaisrą malšina 7 autocisternos ir automobilis su kopėčiomis.

Kaišiadorių rajono meras Šarūnas Čėsna teigia, kad per gaisrą niekas nenukentėjo.

„Mane direktorė informavo, kad nukentėjusių nėra, nėra jokios atviros liepsnos, vaikai iš karto skubos tvarka mikroautobusu buvo išvežti ir dabar jau žiūrimos priežastys, kas, kur ir kaip. Viskas kontroliuojama“, – Eltai teigė Š. Čėsna.

10 val. 42 min. ugniagesiai pranešė, kad gaisras likviduotas, jo priežastį aiškinasi tyrėjai.

Dar papildyta

Anot gelbėtojų, apie gaisrą pranešė mokyklos vairuotojas.

Atvykus ugniagesiams, iš po pastato stogo rūko dūmai. Iki ugniagesių atvykimo 4 auklėtojos evakavo 12 vaikų, visi buvo susodinti į autobusiuką ir išvežti į kitą mokyklą.

Gaisro metu apdegė medinės stogo konstrukcijos, buvo nuardyta 40 m² lubų. Sulieta vandeniu namų apyvokos daiktai antrame aukšte ir palėpėje.

Vanduo gaisrui gesinti buvo vežamas iš gamtinio vandens šaltinio, esančio už 400 m nuo gaisravietės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)