Nužudytasis turėjo nedidelę statybos įmonę, kurioje retkarčiais įdarbindavo ir Davidą. Dėl užimtumo įmonės savininkas neretai pasilikdavo miegoti darbe. Vieną rytą atėjusi pas jį sužadėtinė Joana, atvėrusi duris pamatė kraupų vaizdą. Lovoje nuogas kniūpščias gulėjo nužudytas Andrzejus. Ekspertai nustatė, kad vyriškis buvo išprievartaustas ir nužudytas 23 dūriais peiliu.

Policija greitai surado žmogžudžio pėdsakus. Davidas G. dar naktį degalinėje norėjo parduoti du mobilius telefonus ir nešiojamą kompiuterį, kuriuos pagrobė iš nužudytojo. Žudikas norėjo kuo greičiau išvažiuoti į Varšuvą, tačiau neturėjo pinigų bilietui. Degalinės darbuotojas susitarė su pardavėju ryte susitikti savo namuose.

Kai atėję policininkai paklausė ar nieko nakties metu įtartino nepastebėjo, degalinės darbuotojas papasakojo apie keistą Davido G. pasiūlymą. Po kelių minučių pasirodė ir žmogžudys su savo laimikiais. Policija jį sulaikė. Nenumatęs tokios netikėtos įvykių eigos Davidas prisipažino padaręs nusikaltimą. Jam gresia kalėjimas iki gyvos galvos.