Anot policijos, automobilis sustabdytas Konstitucijos pr., jį vairavęs vyras (gimęs 1984 m.), bendraudamas su policijos pareigūnais, buvo pasimetęs, jaudinosi. Pasiteiravus trisdešimt devynerių metų amžiaus vairuotojo, ar turi draudžiamų daiktų, asmuo pripažino, kad nesenai įsigijo narkotinių medžiagų, ir nurodė, kur jos yra.

Automobilio „Škoda“ priekinėje dalyje, prie vairo esančioje daiktinėje, buvo rasti du plastikiniai maišeliai su augalinės kilmės medžiaga, galimai narkotine medžiaga, taip pat dvi susuktos ir paruoštos naudojimui tabako ir galimai narkotinių medžiagų cigaretės. Ant priekinės keleivio sėdynės buvusioje kuprinėje buvo rastas cigarečių pakelis, o jame – plastikinis maišelis su augalinės kilmės medžiaga, galimai narkotine medžiaga.

Vyras paaiškino, kad narkotines medžiagas įsigijo asmeniniam naudojimui. „Škoda“ vairuotojas sulaikytas ir pristatytas į policijos komisariatą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją