Kaip pranešė policija, birželio 11 d. Šakių r. sav., vyras per socialinę programėlę „Messenger“ susipažino su moterimi, kuri iš jo pareikalavo pinigų už tai, kad nebūtų viešinama nuotrauka su jo intymiais vaizdais, užfiksuotais vaizdo skambučio bendravimo metu.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 181 str. 1 d. (turto prievartavimas).

Delfi primena, kad Šiaulių apskrities policija įspėjo, jog iš pirmo žvilgsnio neįpareigojantis flirtas interneto erdvėje gali baigtis nemaloniomis staigmenomis ir finansinėmis problemomis.

Vasario mėn. Šiaulių apskrities policijai vienas po kito pasipylė dviprasmiškoje situacijoje atsidūrusių vyrų pareiškimai. Teisėsaugos pagalbos prireikė keletui moterų vilionėms socialiniuose tinkluose neatsispyrusiems vyrams, kurie dėl savo smalsumo tapo turto prievartavimo objektais.

Taigi vyrų, susigundžiusių internetiniu seksu, laukia nemalonios staigmenos. Jie viliojančiu pasiūlymu patenka į jiems parengtus spąstus ir tampa nusikaltimų aukomis.

Daugiau galite skaityti čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją