Klaipėdos rajono policijos komisariate vykdoma dingusios be žinios Astos Kiaulakytės, gim. 1973-03-25, paieška.

Asta Kiaulakytė 2005 m. išvyko gyventi į Londoną, tikslus adresas nežinomas. A. Kiaulakytė buvo sakiusi, jog turi sutuoktinį Gruzijos pilietį, galimas vardas yra Levanas, pavardė nežinoma. Su šiuo asmeniu A. Kiaulakytė, ne mažiau 5 metų kartu gyveno Londone, adresas nėra žinomas.

Artimieji su A. Kiaulakyte paskutinį kartą bendravo mobilaus ryšio telefonu, tai buvo galimai 2020 m. pavasaris. Paskutinė žinoma darbo vieta buvo „The Farmers club“.

Žinoma, kad A. Kiaulakytė eidavo prašyti maisto į bažnyčias, neturėjo pastovaus darbo. Asta Kiaulakytė yra apie 1,73 cm. ūgio, liekno kūno sudėjimo, tamsių plaukų, su kirpčiukais, su akiniais, jokių išskirtinų bruožų neturėjo.

Ką nors žinančius apie Astos Kiaulakytės buvimo vietą prašoma informuoti Liną Pernavą, Policijos atašė Jungtinėje Karalystėje, tel. Nr. +44(0)7767100262 ar el. p.: linas.pernavasuk@policija.lt“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją