Gruodžio 3 d. Naujininkų rajone, Vilniuje, buvo sulaikytas vyriškis, gim. 1977 metais, kuris pamatęs neuniformuotus policijos pareigūnus ant asfalto numetė 1 folijos lankstinuką su narkotinėmis medžiagomis.

Minėtas vyriškis prisipažino, kad narkotines medžiagas įsigijo savo reikmėms, jis buvo uždarytas į areštinę.

Vėliau policijos pareigūnai viename iš Naujininkų rajone esančių butų atliko kratą, kurios metu buvo rasti 37 folijos lankstinukai su milteliais (apie 4 gr. gryno kiekio narkotinių medžiagų), elektroninės svarstyklės, 155 eurų.

Buto gyventojas, gim. 1990 metais, buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Vilniaus miesto antrajame policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl narkotinių medžiagų disponavimo su tikslu jas platinti. Be minėto vyriškio bute gyveno jo žmona, kuri kaip ir jis yra priklausoma nuo narkotinių medžiagų. Butas labai netvarkingas. Pareigūnai atlikdami kratą ieškojo ne tik narkotinių medžiagų, tačiau ir ginėsi nuo bute esančių katinų, pasirodo, kad jų suskaičiuoti neužtektų rankų pirštų.

Narkotikai prie „Maximos“

Taip pat gruodžio 4 d. Liepkalnio g., Vilniuje, prie prekybos centro „Maxima“ pareigūnai sulaikė vyriškį, gim. 1989 metais, kuris pardavė 1 „dozę“ už 6 eurus kitam vyriškiui, gim. 1983 metais.

Pas narkotinių medžiagų platintoją pareigūnai rado 45 „dozes“ narkotinių medžiagų it grynųjų pinigų gautų nusikalstamu būdu.

Abu minėti vyriškiai buvo sulaikyti ir uždaryti į areštinę.

Pradėtas ir atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl narkotinių medžiagų platinimo.