Visureigiu važiavę vyrai iškart pamatė, kad "VW Golf" vairuotojas visiškai girtas. Jie net nespėjo paskambinti į Bendrąjį pagalbos centrą - praėjus kelioms akimirkoms po susidūrimo sustojo pro šalį važiavęs policijos ekipažas. Netrukus atvyko ir Kelių policijos ekipažas. Pareigūnai avarijos kaltininkui nustatė 2,44 prom. girtumą.

Pareigūnams "VW Golf" vairuotojas papasakojo, kad gėrė su draugais, gyrėsi išgėręs pusantro litro degtinės. Po "banketo" važiavo namo užmiestyje, avarija įvyko iki namų likus dar 30 kilometrų (pasak vairuotojo, pavyko nuvažiuoti pusę kelio).

Sudaužyto "VW Golf" nugabenti atvažiavęs vairuotojo giminaitis pyko: "Atvažiavau šito kvailio mašinos paimt. Turi žmoną, vaiką, ko dar norėt?! Važinėja girtas...".

Paklaustas, ar tikrai išgėrė pusantro litro, vairuotojas susikuklino ir patikslino, kad pusantro litro jie išgėrė trise. Ir pridūrė, kad balius buvo geras.

Girtas vairuotojas tvirtino, kad dėl avarijos kaltas ne jis, o "Hyundai" vairuotojas - esą priekabos posūkio signalas neveikęs ir todėl jis atsitrenkė į ją manydamas, kad visureigis važiuos tiesiai, o nesustos laukiant galimybės pasukti į kairę.

Žmonės per šią avariją nenukentėjo.