Kaip Delfi pasakojo „Audi“ vairuotojas, jis sustojo prie žiedo laukdamas, kada atsilaisvins kelias, jau ketino pajudėti, kai į jo automobilio galą atsitrenkė „VW Caddy“. Per susidūrimą nukentėjo VW priekis, o „Audi“ nuo apgadinimų išgelbėjo kablys, į kurį ir trenkėsi avarijos kaltininko mašina.

Ketinęs pildyti eismo įvykio deklaraciją „Audi“ vairuotojas pamatė, kad avarijos kaltininkas girtas, todėl iškvietė policiją. O VW vairuotojas tada sumanė šalintis, bet nuvažiavo labai netoli, sustojo. Kai prie jo privažiavo „Audi“, VW vairuotojas vėl bandė kažkur važiuoti. Šįkart atbulas ir neuždaręs durelių, jomis užkabino ir atlupo „Audi“ galinio bamperio apdailą. Po to jau niekur nebevažiavo.

Atvykę policijos pareigūnai VW vairuotojui nustatė sunkų girtumą – 2,59 prom. (po penkiolikos minučių patikrinus antrą kartą – 2,53 prom.).

Vyras (gim. 1969 m.) sulaikytas, pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)