Kaip informavo policija, rugsėjo 8 d. 10.15 val. Šiauliuose, Lyros g., vyras, gim. 1961 m., vairuodamas automobilį „Mitsubishi Space Star“, atsitrenkė į automobilį „Opel“, vairuojamą moters, gim. 1952 m., ir iš eismo įvykio vietos pasišalino.

Nustačius eismo įvykio aplinkybes, „Mitsubishi Space Star“ vairuotojui konstatuotas 2,06 prom. girtumas. Eismo įvykyje žmonės nenukentėjo.

Apie 16.34 val., Ignalinos r., N. Daugėliškio sen., neblaivus (nustatytas 2,30 prom. neblaivumas) vyras (gim. 1971 m.) vairuodamas „Audi A6“ automobilį nuvažiavo į pakelės griovį ir vertėsi.

Tą pačią dieną 18.56 val. Šiaulių r., Medragių k., kelyje Viešvėnai-Luokė-Upyna-Dirvonėnai, automobilis „Opel Vectra“, vairuojamas neblaivaus vyro, gim. 2002 m., lenkdamas traktorių, nesuvaldė automobilio ir, nuvažiavęs nuo kelio, apsivertė. Dėl to automobilyje buvo prispausta keleivė, gim. 2002 m., kuri dėl patirtų traumų gydoma Respublikinės Šiaulių ligoninės traumatologijos skyriuje. Vairuotojui nustatytas 1,57 prom. girtumas.

Taip pat apie 20.40 val. Kauno r., Vilkijoje, Vydūno al., automobilis „Opel Vectra“, vairuojamas neblaivaus vyro (gim. 1974 m.), išvažiavo priešais eismą, kur susidūrė su automobiliu „VW Golf“, vairuojamu vyro (gim. 1987 m.).

Automobilio „Opel Vectra“ vairuotojui nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 3,21 prom.

Dėl sužalojimų vairuotojai ir automobilio „VW Golf“ keleivė (gim. 2000 m.) pristatyti į gydymo įstaigą.

Pareigūnai dėl įvykių pradėjo ikiteisminius tyrimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją