Nuo ankstaus ryto iki 12 val. gausios kelių policijos pajėgos „šturmavo“ Vilniaus apskritį. Iš viso buvo sučiupta net 12 neblaivių vairuotojų.

Švenčionių rajone, Pabradėje, pareigūnai nubaudė tris vairuotojus, kurie į alkoholio matuoklį įpūtė 0,93, 0,54 ir 1,52 prom. girtumus.

Vilniaus rajone, Pagiriuose, įkliuvo 2 alkoholio padauginę piliečiai, jiems nustatyti 1,84 ir 0,50 prom. girtumai.

Trakuose prisidirbo trijų transporto priemonių vairuotojai – alkotesteris parodė 0,46, 0,45 ir 0,75 prom. neblaivumus.

Kurorte įkliuvo ir vienas „beteisis“ vairuotojas, kuris privilegiją vairuoti jau yra praradęs anksčiau.

Šalčininkuose „premiją“ atsiėmė 1,35 prom. įpūtęs vairuotojas, o Elektrėnuose buvo „apdovanotas“ lengvai apsvaigęs (0,58 prom.) pilietis.

Taip pat pareigūnai aplankė Ukmergės gyventojus ir nubaudė du apsvaigusius pažeidėjus. Nustatyti 0,56 ir 0,63 prom. girtumai.

Gausios policininkų pajėgos sostinėje

Apie 14.30 val. kelių policijos pareigūnai „šturmavo“ Vilnių. Patikros metu dirbo net 9 ekipažai. Pasirodo, kad nuolatos vykstantys reidai išauklėjo dar ne visus vairuotojus.

Sostinėje iš viso įkliuvo 4 girti vairuotojai: trim nustatyti 0,74, 0,64, 0,57 girtumai, o reido rekordininkui nustatytas net 2,08 prom. girtumas.

Pareigūnams įkliuvo ir 5 „beteisiai“ bei vienas suklastotą vairuotojo pažymėjimą pateikęs užsienietis.

Ukmergės gatvėje sustabdytą „Audi Q7“ vairavo Ukrainos pilietis, kuris savo elgesiu sukėlė įtarimų policininkams. Vyras nenoriai bendravo, jaudinosi ir elgėsi nenatūraliai.

Anot policijos, 20-metis jaunuolis pateikė suklastotą vairuotojo pažymėjimą. Vaikinas buvo sulaikytas, jam teko pasiaiškinti ir VSAT pareigūnams.

Policinės priemonės metu buvo užfiksuota net 15 „nedapūtimų“ – vairuotojai buvo išgėrę, tačiau leidžiamos normos neperžengė.

Dar 11 vairuotojų gavo baudas už kitus KET pažeidimus. Buvo nubaustas ir automobilio valstybinius numerius maskavęs pilietis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)