Naujienų portalas anglija.today jau rašė, kad šis įvykis – labai mįslingas.

Pareigūnai į The Drive gatvėje stovintį namą buvo iškviesti apie 13 val., kai buvo pranešta, kad nurodytu adresu yra sunkiai sužeistas žmogus. Policija kol kas neatskleidžia detalių, kas pranešė apie šį įvykį.

Atvykę pareigūnai užėjo į namus ir ten rado vyro bei moters kūnus. Abu jie buvo jau be jokių gyvybės ženklų. Nelaimės vietoje oficialiai užregistruota ir jų mirtis.

Ekspertizė patvirtino, kad abiejų mirtis buvo smurtinė. 31-erių moteris su sunkiais sužeidimais kaklo srityje rasta namo vidiniame kieme.

Kol kas laukiama oficialaus moters tapatybės patvirtinimo, tačiau paviešinta, kad dėl šio įvykio JK policija bendradarbiauja su Lietuva, nes nužudytoji – lietuvė. Vyro tapatybė kol kas nėra patvirtinta.

43-ejų vyras taip pat buvo su sunkiais kaklo sužeidimais, jis rastas namo viduje. Spėjama, kad moteris ir vyras artimai bendravo.

Kol kas nei vienas įtariamasis nėra sulaikytas.

Antradienio popietę pranešta nužudytosios lietuvės pavardė.

Nors moters kūnas dar nėra oficialiai atpažintas jos aplinkai artimų žmonių, policija sulaukė patvirtinimo, kad tai – 31-erių lietuvė L. R. Moteris gyveno name, kur ir įvyko nelaimė.

Drąsiai tokius duomenis policija teikia dėl to, kad JK pareigūnai bendradarbiavo su Lietuvos ambasada, kuri susisiekė su moters giminėmis Lietuvoje.

Tame pačiame name rastas vyro kūnas taip pat buvo su durtinėmis žaizdomis kaklo ir riešo srityse. Tai – 43-ejų Rahul Malhi, gyvenęs Redbridžo rajone.